top of page
JF 5.png

Duurzaam
op je bord

Je dagelijks eten onder de loupe nemen is een van de eenvoudigste keuzes die je kunt maken voor een eco-positieve levensstijl. Het is betaalbaar, het is leuk en nog lekker ook.

In deze driedelige cursus met theorie over de impact van voeding, bezoeken we ook drie duurzame telers op landgoed Grootstal in Nijmegen. 

  • We starten in de kruidentuin, een plek vol geuren en smaken. Daar breng je onder het genot van heerlijke Verveine thee de impact van jouw voedingspatroon in kaart. Aan de hand daarvan maak je nieuwe keuzes.

  • Bij de tweede en derde bijeenkomst bezoeken we twee andere duurzame telers op het landgoed. We laten je kennismaken met diverse manieren van landbouw, elk met hun eigen impact op de aarde. We proeven van duurzame, gezonde en lekkere producten van het land.

  • We delen recepten, tips en trucs en wijzen de weg in eco-land. Proefondervindelijk leer je zelf keuzes te maken die passen bij een nieuwe levensstijl. Zo word je een bewuste consument, die met plezier en smaak bijdraagt aan een betere wereld. 

  • Je kan deze cursus kiezen als vervolg op de Wake-Up workshop of op maat laten afstemmen op jouw groep.

Waalgaard 23 april 2021-9573_edited.jpg

Na deze cursus kan je thuis of op het werk belangrijke keuzes maken voor gezin en/of collega’s met een impact die vele malen groter is dan je voor mogelijk had gehouden. 

Data: in overleg

Locatie: Landgoed Grootstal in Nijmegen

Deelname: € 150,- p.p. excl. BTW, 3 bijeenkomsten incl. koffie/thee.

Te boeken voor groepen vanaf 10 deelnemers.

1x

Wake-Up workshop

Na een uur weet je waar jij staat, wat jouw persoonlijke impact is op de aarde. En welke grote stap je het eerst kunt zetten.

3x

Duurzaam

op je bord

Voeding heeft meer impact dan je denkt. Ik leg je uit wat en hoe en bied inspiratie tijdens drie excursies naar duurzame voorbeelden. 

5x

Eco-Positief

in vijf stappen

Uitdagend wordt het als je alleen nog maar positieve impact wilt hebben op het klimaat. Kan dat? En hoe neem je anderen mee?

8x

Duurzaam

als gewoonte

Samen gaat het zoveel beter dan alleen. Wil je doorgaan met je groep? Dat kan met dit programma van 3 maanden.

bottom of page